Professionele app laten maken

Heb je een idee voor een mobiele app? Wij helpen je graag! Retrii heeft voor verschillende bedrijven mobiele apps gemaakt die allemaal een succes zijn geworden door hoogstaande kwaliteit design en code!

Contact

Wat jij kan verwachten

Het maken van een mobiele app duurt altijd erg lang daarom vinden wij het belangrijk om van te voren te vertellen wat jij kan verwachten van ons. Onze missie is jou de beste mobiele app te leveren op een eerlijke en transparante wijze.

user.svg

Gericht op jouw visie

Het maken van een mobiele app is een hele klus, het gebeurd vaak dat andere bedrijven jouw visie uit hun ogen verliezen. Door regelmatig contact hebben weet jij precies wat de progressie is en wij weten altijd wat jouw visie is.

pencil.svg

Top design

Een mobiele app is heel erg user gericht dat wil zeggen dat de handelingen en de interactie voor zich moeten spreken. Ook moet de mobiele app er visueel sterk uitzien. Tijdens de ontwikkeling besteden wij hier extra aandacht aan.

lightning.svg

Agile ontwikkeling

Wij ontwikkelen agile, dat wil zeggen dat wij iteratief werken. Hierdoor zijn wij flexibel voor jouw feedback en elke twee weken krijg jij een nieuwe planning en een deelproduct. Hierdoor nemen wij jou compleet mee in het ontwikkelproces.

cog.svg

De laatste en beste technieken

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de digitale wereld. Hierdoor zijn de mobiele apps die wij maken verzekerd van de beste kwaliteit en snelheid.

Hoe wij jouw app gaan bouwen

Door het bouwen van verschillende mobiele apps hebben wij ruime ervaring om de beste apps te bouwen. Dit is terug te zien in onze transparante werkwijze waar wij jou meenemen in het ontwikkelproces.

Contact
 • 1

  Analyse

  Tijdens deze fase bespreken wij jouw idee voor jouw app. In deze fase stellen wij veel vragen zodat wij precies weten wat jouw doel is zodat wij de beste website app opleveren. Tot slot kijken wij samen naar de beste oplossing.

 • 2

  Agile planning

  In de planning fase gaan wij intern alle eisen op een rijtje zetten. We gaan kijken wat er gedaan moet worden en er wordt intern een planning gemaakt. Wanneer wij alles op een rijtje hebben maken wij een globale planning en een sprint planning. Dit communiceren wij allemaal op een transparante wijze.

 • 3

  Ontwikkeling

  In de ontwikkelfase gaan wij werken aan jouw app, in deze fase wordt het design gemaakt en iteratief wordt het eindproduct gerealiseerd. Tijdens deze fase gaan wij regelmatig contact hebben zodat jij stap voor stap de progressie van jouw app kan volgen.

 • 4

  Afronding

  In de laatste fase leveren wij jouw app op in de appstores!

quote

Joey & Joey zijn hele prettige en slimme ontwikkelaars die zich snel processen en conventies Joey & Joey zijn hele prettige en slimme ontwikkelaars die zich snel processen en conventies Joey & Joey zijn hele prettige en slimme ontwikkelaars die zich snel processen en conventies

Ronald Rotteveel

Eigenaar - Rebelslab

Veel gestelde vragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en wij zullen jou snel mogelijk en vakkundig te woord staan.

Contact opnemen
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?