Onze missie

Over ons

Jou naar een hoger online niveau brengen, dat is onze missie. Vakidioten met onder hun eigen specialisatie realiseren dit.

joeydeckers.jpeg

Onze klanten helpen om hun digitale potentie te realiseren, dat is ons doel en daar doen wij alles voor.

Joey Deckers - Directeur Retrii

Over Retrii

Retrii is een full service digital agency wat zich specialiseert in het ontwikkelen van digitale producten met een hoge kwaliteitsgarantie.

Opgericht
2019
Teammembers
6
Klanten
11
Projecten
19

Wat jij kan verwachten van ons

mail.svg

Agile ontwikkeling

Agile ontwikkeling houdt in dat wij iteratief werken, elke twee weken krijg jij een deelproduct.

lightning.svg

Snelle software

Niemand wil wachten op een langzame website, webshop of applicatie. Daarom besteden wij extra aandacht een optimalisatie van jouw product. Geheel vrijblijvend!

pencil.svg

Oog voor design

Alles wat visueel is moet inspirerend en aantrekkelijk uit zien, ook moet het gebruiksvriendelijk zijn. Hier letten wij dus zeker op.

collection.svg

Schaalbaar

Software hoort schaalbare te zijn, dit wil zeggen dat de software moet mee kunnen schalen met het volume wat het te verkrijgen valt, als dit niet gebeurt kan jouw product offline gaan. Onze developers maken jouw product zo schaalbaar dat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

user.svg

Eerlijk en transparant

Eerlijkheid en transparant zijn vinden wij belangrijk. Daarom kijken wij ook kritisch naar onze eigen oplossing en jouw idee. Samen gaan we kijken wat de beste oplossing is om jou naar een hoger niveau te tillen.

  Joey_Deckers.webp

  Joey Deckers

  Directeur

  Samen met de klant kijken naar mogelijkheden voor bestaande problemen, hier houdt Joey zich mee bezig. Samen met jou analyseert hij jouw problemen en komt met een passende oplossing.

  Joey_Both.webp

  Joey Both

  Directeur

  Complexe software problemen en ideeën omzetten naar passende oplossingen. Het maakt Joey niet of het een complexe applicatie is of een moderne webshop.

  Davey_Cornelissen.webp

  Davey Cornelissen

  Lead developer

  Complexe software oplossingen zijn geen probleem voor Davey. Met zijn vakkundig kennis geeft hij leiding aan het ontwikkelteam van Retrii en denkt hij complexe software architecturen uit.

  Imad_el_Fetouh.webp

  Imad el Fetouh

  Ontwikkelaar

  Met een scherp oog ontwikkelt Imad software systemen met alles wat daarbij komt kijken.

  logo_retrii.png

  Nathan Stork

  Ontwikkelaar

  Met een scherp oog weet Nathan designs pixel perfect over te zetten naar code. Daarnaast is geen enkele API koppeling voor Nathan vreemd. Ook houdt hij zich bezig met verschillende blockchains en alles wat daarbij komt kijken.

  logo_retrii.png

  Aylin Osmanavo

  Ontwikkelaar

  Het schrijven van API koppelingen kent Aylin als geen ander. Ook het analyseren van complexe data is haar niet vreemd. Daarnaast schuwt ze ook niet om complexe frontend applicaties te realiseren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij zullen jouw vakkundig te woord staan, samen kijken wij naar de beste oplossing voor jouw bedrijf of idee.

Contact opnemen
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?