UrMusicManager

Muzikanten fatsoenlijk en transparant managen dat is de missie van UrMusicManager binnen een online digitale omgeving, dat was de uitdaging die UrMusicManager voor Retrii had.

UrMusicManager
UrMusicManager

Opdrachtgever

Website

Oplossing

2 maanden

Duur

Next.js & Strapi

Technologie

Context

Wat is UrMusicManger

UrMusicManger staat voor transparantie en eerlijkheid, vooral nu tijdens de Coronacrisis is het van belang dat er eerlijk wordt omgegaan met artiesten. UrMusicManger wil hierop inspelen maar hierdoor moet het ook online veel vertrouwen uitstralen, dat was ook meteen de uitdaging voor Retrii. Het was van belang dat meteen een duidelijke beeld ontstond wat UrMusicManger precies kan betekenen voor de artiest die de website bezoekt.

urMusicManager.jpg
UrMusicManger2.jpg
Waarde die wij hebben toegevoegd

Wat hebben wij voor UrMusicManger gedaan

Als eerste hebben wij een gedegen analyse gemaakt wat de bezoeker van UrMusicManger kan zijn. Op basis daarvan is een design gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de kern van UrMusicManger altijd consistent is gebleven hebben wij nauw contact gehad met het team van UrMusicManger.

Hoe wij dit gedaan hebben

Een website maken voor een doelgroep die veel heeft meegemaakt tijdens de Corona crisis is niet makkelijk. Hiervoor hebben wij een gedegen plan van aanpak moeten opstellen om ervoor te zorgen dat een mooi eindresultaat wordt neergezet.

Geïnteresseerd?
  • 1

    Analyse en context

    Vanaf het begin hebben wij veel gesprekken gehad met het team van UrMusicManager. Hierdoor wisten wij meteen in de eerste week wat het concept precies was en hoe we een gedegen en goede website wisten neer te zetten.

  • 2

    Iteratieve ontwikkeling

    Om ervoor te zorgen dat nieuwe versies snel worden opgeleverd werken wij iteratief. Samen bespreken wat de status is hierop anticiperen wij en op basis daarvan worden nieuwe deelproducten opgeleverd. In het begin zijn wij begonnen met het design, na het opleveren van een interactieve prototype zijn wij aan de slag gegaan met de ontwikkeling.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op, wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

contact
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?