Tweedekansonderwijs

Volwassen een tweede kans geven op het gebied van onderwijs en meer.

Tweedekansonderwijs
Tweedekansonderwijs

Opdrachtgever

Moderne website

Oplossing

Opgeleverd

Duur

Next.js en Strapi

Technologie

Het begin

Wat is Tweedekansonderwijs

Tweedekansonderwijs is een Vlaamse instelling die mensen de optie geeft om nog een keer een onderwijstraject te volgen. Deze trajecten kunnen gevolgd worden door heel Vlaanderen, gebruikers kunnen via de nieuwe website gemakkelijk een nieuwe studie vinden en daarvoor inschrijven.

image (3).png
jilster_document_overview.png
Waarde die wij hebben toegevoegd

Wat hebben wij voor Jilster gedaan

Jilster was toe aan de volgende fase, zowel op het gebied van identiteit maar ook op het gebied van software. Wij hebben een groot gedeelte van hun software ontwikkeling op ons genomen. Wij hebben de gehele nieuwe Makerspace gemaakt en daarnaast ook een groot gedeelte van de Jilster api. Tot slot hebben we er ook voor gezorgd dat de Jilster applicaties schaalbaar zijn.

Hoe wij dit gedaan hebben

Een langdurig software project heeft een duidelijke structuur en planning nodig. Ook dient deze transparant en helder te zijn.

Geïnteresseerd?
 • 1

  Analyse en context

  In het begin hebben wij samen Jilster gekeken naar de scope van het project en wat het traject zal zijn. Tijdens deze analyse fase werd het al snel duidelijk dat het beste was om op een iteratieve manier samen te werken aan deelproducten. Ook is er meteen nagedacht over de data structuur. Dit heeft ervoor gezorgd dat er en solide fundament werd gelegd.

 • 2

  Iteratieve ontwikkeling en samenwerking

  Elke twee weken leveren wij een nieuw deelproduct aan richting Jilster. Daarna bespreken we wat voor werk de volgende 2 weken gedaan gaat worden. Daarnaast hebben wij meerdere meetings per week met Jilster om te laten weten wat voor progressie we aan het boeken zijn.

 • 3

  Live gang

  Na een lange tijd van ontwikkelen is de nieuwe versie van Jilster live gegaan. Dankzij onze Kubernetes oplossing is het mogelijk dat de software schaalbaar staat waardoor de gebruikers van Jilster constant gebruik kunnen maken van het systeem.

 • 4

  De toekomst

  Een software project is nooit af zeggen ze, dat is zeker ook het geval bij dit project. Op het moment ontwikkelen we aan nieuwe features die nog meer waarde gaan bieden richting de eindgebruiker.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op, wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

contact
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?