Izipack

Pakketen versturen op een efficiënte en duurzame manier, dat is wat Izipack doet.

Izipack
Izipack

Opdrachtgever

Mobiele app met een duurzaam doel

Oplossing

Lopend

Duur

Native app

Technologie

Het begin

Wat is Izipack

Izipack is een mobiele app wat jou als gebruiker controle teruggeeft over jouw pakketje op een duurzame manier. Jij bepaald waar en wanneer jouw pakketje bezorgd wordt. Ook kan je bekijken waar in het logistieke proces jouw pakket zich bevindt. Dit wordt naast de mobiele app ook aangestuurd vanuit een uitgebreid logistiek systeem die alle pakketten op een innovatieve wijze afhandelt. De Izipack appt haakt hierop in en daarom heeft de Izipack gebruiker veel controle over alle pakketjes die hij of zij laat bezorgen via de Izipack app.

case-text-image-izipack.jpg
izipack.jpeg
Waarde die wij hebben toegevoegd

Wat hebben wij voor Izipack gedaan

Wij hebben de bestaande mobiele app verder uitgebreid en verbeterd. Hierdoor kon Izipack de volgende stap maken en haar dienstverlening verder uitrollen over heel Nederland. Daarnaast werken wij hard achter de schermen aan nieuwe oplossingen.

Hoe wij dit gedaan hebben

Aan een bestaand systeem werken is niet makkelijk, echter zijn wij niet bang voor een uitdaging. Het team van Retrii bestaat uit verschillende vakkundige mensen die meteen aan de slag gegaan zijn om Izipack nog beter te maken.

Geïnteresseerd?
 • 1

  Analyse en context

  In het begin hebben wij gekeken wat Izipack precies doet en wat het is. Wij hebben een analyse gemaakt van wat het bedrijf is. Wij hebben artikelen, gelezen presentaties beken en interviews gekeken. Hierdoor wisten wij de ins and outs van Izipack.

 • 2

  Meedoen met het Izipack team

  Izipack was al een startup voordat Retrii ging helpen om aan de mobiele app te werken. Wij hebben actief meegedaan aan alle meetings en zijn met slimme oplossingen gekomen voor bepaalde kwesties. Het doel van Retrii was om meteen mee te draaien zodat wij meteen impact konden maken voor de eindgebruiker!

 • 3

  Iteratieve ontwikkeling

  Om ervoor te zorgen dat nieuwe versies snel worden opgeleverd werken wij iteratief. Samen bespreken wat de status is hierop anticiperen wij en op basis daarvan worden nieuwe deelproducten opgeleverd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op, wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

contact
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?